Frakt och leveranser

Nu kostar frakten så lite om 39 kr oavsett hur mycket du beställer eller var du än bor i Sverige.

Vi packar och skickar alla beställningar i turordning. Express/priorieterad beställning tar 1-3 arbetsdagar annars tar det vanligtvis 3-5 arbetsdagar.

I nuläget skickar vi i hela landet, men vi skickar även till resterande europa på Supersoda.eu

Ja, vi plockar noggrant ihop alla lådor och slår in alla flaskor i skyddande emballage. Men skulle olyckan vara framme är det bara att skriva till info@supersoda.se eller i vår livechat så hjälper vi dig.

Givetvis, när du beställer skriver du bara in personens adress och namn istället för din egen. Glöm inte att skriva in den mailadress du vill kvittot & fraktuppdateringarna ska skickas till.

Vi erbjuder i nuläget inte upphämtning. Men det är en del andra som frågat om det och det är därför något som vi definitivt kommer att kolla närmare på.

Vi säljer till både privatpersoner och företag. Här på supersoda.se är det för alla privatpersoner. Men vi säljer även till företag på order.supersoda.se

Det är en förekommande bugg som vi märkt uppstår hos DHL, det beror på att det ligger kvar en gammal försändelse på samma spårningsnummer som vi fått för din leverans och i många fall tar det längre tid att åtgärda det för DHL som det tar för leveransen att komma fram.

Skicka ett mail till info@supersoda.se och berätta vad som hänt. Returnera inte varan, om vi inte ber dig göra det.

100% hållbarhet ♻️

Ingen bubbelplast och ingen plasttejp. Hållbarhet är viktig för oss och därför tar vi inga genvägar. Vi tror inte att det ska behövas plast för att skicka glasflaskor säkert.